BURS BAŞVURULARININ SONA ERMESİNE
KALDI

Burs Başvurusu

Çamoluk Eğitim Vakfı 2020-2021 Burs Başvuruları

2020-2021 Eğitim Öğretim Dönemi Burs Başvuruları 1 Eylül 2020 - 30 Eylül 2020 Tarihleri Arasında Vakfın Resmi İnternet Sitesi Üzerinden Online Olarak Yapılacaktır.

İletişim Bilgileri: 0 216 443 17 60

E-Posta: camolukegitimvakfi@gmail.com

Çamoluk Eğitim Vakfı 2020-2021 Burs Başvuru Koşulları

- Lisans, Yüksek Lisans, Doktora ve Kpss hazırlık öğrencileri burs almaya hak kazanabilir.

- Ön lisans, Açık öğretim ve Uzaktan eğitim öğrencilerine burs verilmemektedir.

- Burs başvuru formları üzerinden inceleme yapılacak ve Komisyon tarafından gerekli görülmesi halinde öğrenciler mülakata davet edilecektir. Çağrıldığı halde mülakata katılmayan öğrencilerin başvuruları geçersiz sayılacaktır.

- Aynı aile içinde birden fazla üniversite okuyan öğrenci var ise (iki yıllık olsa veya özel üniversitede %100 burslu olmasa bile) hepsinin ayrı ayrı burs başvurusunda bulunması zorunludur.

– Mülakat sonucunda burs almaya hak kazananlar, istenilen evrakı (öğrenci belgesi, fotoğraf, kimlik belgesi, banka IBAN no v.s.) ivedilikle Çamoluk Eğitim Vakfı genel merkezine ulaştırmak zorundadırlar.

– Burs almaya hak kazanan öğrencilerimizin ödemeleri banka hesaplarına yapılacaktır.

- Eğitim öğretim dönemi içerisinde, vakfımız tarafından yapılacak seminerlere katılım zorunludur. Bu konu ile ilgili detaylar için TIKLAYINIZ

Yukarıda yer alan bilgilendirme metinlerini okudum ve onaylıyorum.